Emotiva i massiva presentació

El passat dia 24 de Setembre, a la Biblioteca del Sud de Sabadell, en un acte promogut per la Ludojove i programat a la festa major de les Termes, fou presentada la òpera prima de Jordi Balaguer Miralles: "Lágrimas de Sol", primer volum de la saga "El amante de la luna".
Jordi va ser acompanyat en tot moment per David Palau Ortín, que va ressenyar el llibre i en ressaltà les seves principals virtuts. L'autor, d'altra banda, explicà el perquè de les seves inquietuds i quines van ser les dificultats que es va trobar per publicar la obra.
En acabar, les més de cent persones que assistiren a l'acte prengueren la seva copa de vi i pugueren parlar, entre firma i firma, amb l'emocionadíssim autor de "Lágrimas de Sol".
Gràcies a tots, de tot cor.

El pasado día 24 de Septiembre, en la Biblioteca del Sud de Sabadell, en un acto promovido por la Ludojove y programado en la fiesta mayor de les Termes, fue presentada la ópera prima de Jordi Balaguer Miralles: "Lágrimas de Sol", primer volumen de la saga "El amante de la luna".
Jordi estuvo acompañado en todo momento por David Palau Ortín, que reseñó el libro y resaltó sus principales virtudes. El autor, por otro lado, explicó el por qué de sus inquietudes y cuáles fueron las dificultades que encontró para publicar su obra.
Al terminar las más de cien personas que asistieron al evento tomaron su copa de vino y pudieron hablar, entre firma y firma, con el emocionadísimo autor de Lágrimas de Sol.
Gracias a todos, de todo corazón.

veure galeria de facebook / ver galería en facebook

Foto: